Fisheye media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, websites, huisstijlen, creatieve concepten en copy writing. Kortom, the one stop shop. Binckhorstlaan 36 2516 BE The Hague The Netherlands T: +31(0)70 38 30 528 F: +31(0)70 38 56 755 E: info@fisheye-media.com

FishEye

May 29th, 2009 / Blog

Kredietcrisis televisie

Den Haag, 28 mei – Amsterdams gemeenteraadslid Mohamed Mahdi interviewt voor Salto TV, Hicham Batou – BizMrkts, Erik Clignett en Niels Spaans – Fisheye media. Het item gaat over de nieuwe generatie ondernemers in de kredietcrisis. Half juni zal het item verschijnen op de Amsterdamse televisie AT5.

Mohamed Mahdi heeft de opdracht vanuit de PvdA om jonge ondernemers in het segment ‘nieuwe media’ te interviewen over het anticyclisch ondernemen ten tijde van de kredietcrises. BizMrkts komt regelmatig bij Fisheye media op bezoek, gezamenlijk wordt er gewerkt aan de positionering van het nieuwe bedrijf media BizMrkts. Het kantoor van Fisheye media dient als locatie om het item op te nemen en Erik bood tevens technische ondersteuning als geluidsman. Binnenkort meer!