Fisheye media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, websites, huisstijlen, creatieve concepten en copy writing. Kortom, the one stop shop. Binckhorstlaan 36 2516 BE The Hague The Netherlands T: +31(0)70 38 30 528 F: +31(0)70 38 56 755 E: info@fisheye-media.com

FishEye

June 11th, 2009 / Blog

HALVE FINALE Baby Tycoon Award!

Den Haag, 11 juni 2009 – Op 24 juni aanstaande is de halve finale van de Baby Tycoon Award. Deze prestigieuze wedstrijd voor startende ondernemers wordt georganiseerd door onder meer de Kamer van Koophandel, ABN-AMRO bank, Ernst&Young en de Gemeente Den Haag. Fisheye media is een van vier bedrijven op weg naar de finale in november.

Startende bedrijven worden geselecteerd op basis van hun ondernemingsplan. Tijdens de voorronde krijgen bedrijven de kans zich te presenteren voor een vakjury. Daarna gaan er vier bedrijven door naar de halve finale, die op 24 juni zal plaatsvinden in Madurodam.

Niels Spaans en Erik Clignett, oprichters van Fisheye media, hebben hun ondernemingsplan voor de vakjury gepresenteerd. De jury werd vertegenwoordigd door:

ABN AMRO
Kamer van Koophandel
Steenworp Vestigingsadviseurs
Dok 5
Ernst & Young

Steun Fisheye en schrijf je in om op 24 juni aanwezig te kunnen zijn
tijdens de halve finale in Madurodam.

www.babytycoonaward.nl