Fisheye media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, websites, huisstijlen, creatieve concepten en copy writing. Kortom, the one stop shop. Binckhorstlaan 36 2516 BE The Hague The Netherlands T: +31(0)70 38 30 528 F: +31(0)70 38 56 755 E: info@fisheye-media.com

FishEye

November 18th, 2009 / Blog

Fisheye media wint Nationale Ondernemers Quiz

Tijdens de Nationale Ondernemers Quiz (NOQ) 2009, een initiatief van stichting Nationale OnderwijsWeek, strijden studenten, docenten en ondernemers tegen elkaar. In het kader van de Global Entrepreneurship Week wordt er wereldwijd aandacht besteed aan onderwijs en ondernemerschap. Partners, zoals KVK Nederland en SenterNovem, en sponsors, zoals ABN-Amro en TexasInstuments, hebben de NOQ mede mogelijk gemaakt. Met gepaste trots kunnen we melden dat Fisheye media in de categorie ‘ondernemers’ de NOQ heeft gewonnen.

Van 16 tot en met 22 november 2009 neemt Nederland samen met 88 andere landen wereldwijd deel aan de Global Entrepreneurship Week. Miljoenen jongeren sluiten zich aan bij een groeiende beweging van ondernemers om innovatie, verbeelding en creativiteit te omarmen.

De Global Entrepreneurship Week verbindt jonge mensen door middel van lokale, nationale en internationale activiteiten met ondernemers. Dit is ontworpen om jongeren te helpen om de potentiële starter of innovator in zichzelf te ontdekken. Studenten, docenten, ondernemers binnen het bedrijfsleven, de non-profitsector, overheid en vele anderen zullen aan een scala van activiteiten deelnemen om ondernemerschap te stimuleren. Door krachten te bundelen en activiteiten af te stemmen kan het nationale beleid op het gebied van onderwijs en ondernemerschap verder worden versterkt.

Op dinsdag 17 november 2009 organiseert de stichting Nationale OnderwijsWeek tijdens de Global Entrepreneurship Week in samenwerking met Kamer van Koophandel Nederland, Leren Ondernemen (SenterNovem), ABN-Amro en TexasInstuments, de Nationale Ondernemers Quiz in Dialogues House te Amsterdam.

De kern van de Nationale Ondernemers Quiz vormt een landelijke wedstrijd tussen mbo en hbo studenten, docenten en ondernemers. Fisheye media werd door Kamer van Koophandel Nederland uitgenodigd om mee te strijden. Na dertig vragen over ondernemerschap, kennis en strategieën waren de winnaars per categorie:

Studenten MBO: Roy Henkes

Studenten HBO: Yvo de Wal

Docenten: Pim Ferring

Ondernemers: Niels Spaans

Het prijzenpakket bestaat uit een minibar en een opblaasbare bank, beide gesponsord door ABN-Amro, zoals afgebeeld op derde foto. Overigens wordt er nu gewerkt aan een film geproduceerd door ROC A12 en zullen er later nog hogere resolutie foto’s worden afgebeeld.