Fisheye media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, websites, huisstijlen, creatieve concepten en copy writing. Kortom, the one stop shop. Binckhorstlaan 36 2516 BE The Hague The Netherlands T: +31(0)70 38 30 528 F: +31(0)70 38 56 755 E: info@fisheye-media.com

FishEye

May 13th, 2009 / Blog

Fisheye media

Fisheye media visualiseert de communicatie. Film, vormgeving en webdesign staan centraal in de  integrale communicatie aanpak. Hiermee helpt Fisheye media bedrijven effectief te communiceren, zowel naar de omgeving als de eigen organisatie.

Eind tweede kwartaal staan de Oostenrijkse Alpen model voor de presentatie van het logo. De nodige fysieke inspanning is geleverd om het logo te ‘scheppen’.

Naam

Een fisheye-lens verbreedt het beeld. De vorm van het logo stelt deze lens voor en de filosofie van Fisheye media is om bedrijven te benaderen vanuit een verbreed perspectief.

Kleuren

De kleuren van het logo zijn geïnspireerd op het licht. Licht is een eigenschap die wordt bepaald door verschillende golflengtes. De mens neemt het licht waar wanneer er een elektromagnetische straling met golflengtes het oog bereikt. De samenstelling van de golflengtes wordt spectrum genoemd. Spectrum is het Latijnse woord voor beeld. De betekenis van de kleuren, groen en violet, staan volgens Wikipedia voor:

Groen: Natuur, vrede en vruchtbaarheid.

Violet: Wijsheid, succes, kracht en onafhankelijkheid.

Dit zijn begrippen die passen in de bedrijfsfilosofie van Fisheye media