Fisheye media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, websites, huisstijlen, creatieve concepten en copy writing. Kortom, the one stop shop. Binckhorstlaan 36 2516 BE The Hague The Netherlands T: +31(0)70 38 30 528 F: +31(0)70 38 56 755 E: info@fisheye-media.com

FishEye

December 9th, 2009 / Blog

BizzCooking Chef’s Club

Dinsdagavond 8 december staat in het teken van BizzCooking Chefs’s Club West-Nederland. Het idee is, dat de zes vaste leden allen een gast meenemen om samen op een locatie ergens in West-Nederland gastronomisch te koken onder professionele begeleiding. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid om te netwerken en te genieten van een fantastisch diner. Frank Lagerveld, WissemaGroup, is één van de gastheren en nodigde dit keer Niels Spaans uit voor een informeel samenzijn bij De Graaf van Brederode te Vianen.

Dit keer bestond de club uit directieleden van de WissemaGroup, Beljon + Westerterp, De Telegraaf, Advocatenkantoor Van Doorne, Hanzevast Capital, Citibank, Draaijer + Partners, Reclamebureau Merx en Fisheye media.

Het diner werd gestart met een amuse van oesters bereid op drie manieren namelijk: rauw, gebakken en gegratineerd in champagne. Gevolgd door het voorgerecht van vers gekookte kreeft met olijven en veldsla. Het tussengerecht was een grietbotfilet uit de oven met tomaat concassée en truffeltapenade. Het hoofdgerecht bestond uit hertenrug. Chefkok Carel Jacobs begeleide alle gerechten en zorgde met zijn team van koks en bediening voor een fantastisch nagerecht van basilicum-yoghurtijs met een chocoladebrioche.

Een absolute aanrader voor een fantastisch diner:
www.graafvanbrederode.nl