Fisheye media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, websites, huisstijlen, creatieve concepten en copy writing. Kortom, the one stop shop. Binckhorstlaan 36 2516 BE The Hague The Netherlands T: +31(0)70 38 30 528 F: +31(0)70 38 56 755 E: info@fisheye-media.com

FishEye

October 9th, 2009 / Blog

BizMrkts platform online

Afgelopen kwartaal heeft Fisheye media gewerkt aan het online platform BizMrkts.nl. Dit is een vraag-en-aanbod website, een netwerk site en online marktplaats in één. Fisheye media ontwikkelde het concept voor de website, het logo en de huisstijl en verzorgde een deel van de copywriting. In samenwerking met webengine werd het interface van de website ontwikkeld. Eerder produceerde Fisheye media een film in opdracht van BizMrkts.

BizMrkts – Zaken doen staat centraal

Amsterdam, 09 oktober 2009 – BizMrkts is de nieuwe vraag en aanbod site, netwerksite en online marktplaats in één. Zaken doen staat centraal bij BizMrkts en faciliteert dit in doen van zaken op internet. De focus ligt op het business to business segment waar bedrijven en instellingen haar producten en diensten presenteren,  waar medewerkers gegevens kunnen uitwisselen en adresboeken eenvoudig up to date kunnen houden. Alles binnen 1 platform: www. bizmrkts.nl

Bedrijven en medewerkers, zelfstandigen  en studenten kunnen zich in enkele eenvoudige stappen gratis  aanmelden via de website. Na de aanmelding krijgt iedereen een uniek BizNr. Dit nummer is gekoppeld aan uw persoonlijke profiel zodat het gemakkelijk uitgewisseld kan worden als visitekaartje. Binnen het profiel kan zelf bepaald worden wat zichtbaar is of privé moet blijven. Ook kunt u dit BizNr afdrukken op uw bestaande visitekaartje. Zo kunt u een ander BizNr via de zoekfunctie, BizFinder, gemakkelijk opzoeken en weer delen met andere relaties. De informatie kan eenvoudig worden toegevoegd aan uw persoonlijke online BizMrkts adresboek.

Bedrijven en personen kunnen eenvoudig opgezocht worden via de BizFinder. Daarnaast kan ook gezocht worden op aanbiedingen, producten en diensten. De BizFinder functioneert als zoekmachine binnen het BizMrkts netwerk en door middel van zoektermen in te voeren worden binnen de zoekresultaten de relevante bedrijven of personen gepresenteerd.

Een BizTerm is een zoekterm. Wanneer bedrijven en instellingen worden aangemeld kunnen er BizTerm’s aan het bedrijf worden gekoppeld om de vindbaarheid binnen de BizFinder te vergroten. Ieder bedrijf of instelling krijgt bij aanmelding een tegoed dat ingewisseld kan worden voor BizTerm’s om de vindbaarheid te optimaliseren.

Een BizTip werkt als een aanbeveling en kan aan een persoon, een bedrijf een product of een dienst worden toegekend. Een goede ervaring gehad, omschrijf dit in korte zin en deel het binnen het netwerk.

Zaken doen staat centraal bij BizMrkts en uiteindelijk draait het om netwerken. BizMrkts faciliteert dit netwerk op: www.bizmrkts.nl