Fisheye media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van films, websites, huisstijlen, creatieve concepten en copy writing. Kortom, the one stop shop. Binckhorstlaan 36 2516 BE The Hague The Netherlands T: +31(0)70 38 30 528 F: +31(0)70 38 56 755 E: info@fisheye-media.com

FishEye

November 1st, 2009 / Blog

Bink36

Fisheye media is gehuisvest aan de Binckhorstlaan 36 te Den Haag. Het kantorencomplex bestaat uit vier gebouwen die stammen uit de jaren ‘20 en ‘30 van de vorige eeuw. Het complex zoals het er nu staat is in drie fases gebouwd en staat bij oudere Hagenaars bekend als ‘het PTT gebouw’. Bink36 is de nieuwe bestemming van deze (voormalige) KPN-gebouwen en huisvest nu bijna tweehonderd creatieve en innovatieve ondernemingen.

De Centrale, het gebouw van rode baksteen, bestaat uit  2000 m2 industriële ruimtes die beschikbaar zijn gesteld voor exposities, evenementen en atelierruimten voor startende kunstenaars en creatieve ondernemers.

Het tweede gebouw, het Magazijn, bestaat voornamelijk uit kantoorunits en is uitermate geschikt voor creatieve en innovatieve ondernemers. Een unieke plek is de 5e etage met een theaterzaal van 500m2 met een koepeldak. Vanaf deze etage is er een prachtig uitzicht op de skyline van Den Haag. Fisheye media houdt kantoor op de tweede etage van dit gebouw.

De andere gebouwen zijn de Kazerne dat functioneert als evenementenruimte en Hangar36 wat een collectief is van negen bedrijven toegespitst op interieurvormgeving en design.